20 jaar Passaat

Tafi del Valle

Tafi del Valle is een verbazingwekkend groene vallei ( in de zomer ) waar van oudsher veeboerderijen zijn gehuisvest. Een van de de belangrijkste en bekendste is Las Carreras, ooit gesticht door de Jezuiten in 1779. Deze historische estancia is nog immer in vol bedrijf en je kunt hier ook verblijven, wat we zeker aanraden om te doen. De ligging midden in de vallei op een vrij hoog punt geeft een schitterend uitzicht. De boerderij houdt niet alleen koeien, maar ook paarden en zelfs lama's.
Het stadje Tafi de Valle zelf is niet zo heel bijzonder, wat wel bijzonder is is dat de paarden hier vrij rondlopen, ook in het stadje zelf en niemand die dat raar vindt. Ook op weg naar Tafi del Valle kom je onderweg paarden tegen die doodgemoederd langs de kant van de weg wat staan te grazen of de weg oversteken. De weg naar Tafi del Valle is al een attractie op zichzelf, want je gaat een behoorlijke hoge pas over met vele haarspeldbochten en soms prachtige vergezichten.

Met al die paarden die hier vrij rondlopen, is het niet zo vreemd dat je hier uitstekende paardrijtochten kunt maken, welke bij de estancia ter plekke te regelen is.


Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.