20 jaar Passaat

Belen

Op de kaart lijkt Belen niets meer dan een noodzakelijk stop de Ruta 40 en onderweg hier naar toe wordt dat idee nog eens versterkt; lange rechte wegen over lege hoogvlaktes waar niemand lijkt te wonen. Je hebt soms het gevoel dat je nergens naar toe gaat. En dan ben je opeens in een alleraardigst slaperig stadje in een kloof langs een rivier.

Uiteraard is er een plaza met een kerk, zijn er nog een aantal koloniale huizen te vinden, maar ook vele weverijen waar in kleine shops de mooiste handgegeven textiel te vinden is van alpaca- en lamawol. Iets buiten Belen is een erg mooie Inca ruine te vinden, El Shincal. Je kunt dit enorme complex enkel in groepsverband met een gids bezoeken. Naast deze ruine is een mooi museum te bezoeken met de vele kunstschatten die hier gevonden zijn.

Maar voor ons is de reden om naar Belen te gaan, de verbluffende landschappen, verborgen in de hoge bergen rondom Belen. We raden aan om hier met een gids en een jeep een meerdaagse tocht te maken, waar je je regelmatig op een andere planeet zal wanen. Zeer bijzonder !

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.