20 jaar Passaat

San Ignacio

De ruïnes van San Ignacio de Mini zijn door de Unesco uitgeroepen tot Cultural Heritage. Deze ruïnes stammen uit de tijd dat de Jezuiten het hier voor het zeggen hadden en hun missies over een groot gebied hadden wat bestond uit een groot deel van Paraguay, Bolivia, Zuid Brazilië en noord oost Argentinie. Door de missies en het onderwerpen van de indianenstammen waren de Jezuiten zeer succesvol en vele mooie kerken en gebouwen zijn er in die tijd gebouwd. Een van de best bewaarde en gerestaureerde Jezuitenmissies uit die tijd is die van San Ignacio de Mini, waar je het typische schaakbordpatroon van stedenplanning nog kunt terugvinden. San Ignacio de Mini is vooral bekend vanwege het zeer verfijnde beeldhouwwerk wat nog immer te bewonderen is.

 

 

 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.