20 jaar Passaat

Buenos Aires

Buenos Aires is een stad waar je nooit uitgekeken raakt, zoveel valt er te zien en te beleven. De stad staat bol van de zuid Europese architectuur en heeft vele stijlvolle gebouwen, fonteinen, pleinen met statige gebouwen en het bruisende leven die het de naam Parijs van het Zuiden hebben gegeven.
Maar er zijn meer overeenkomsten, er is een leuke kunstenaars wijk Boca, waar eenvoudige huizen in felle kleuren zijn geschilderd en zo een geheel eigen sfeer en straatbeeld creëren. Het mag niet verbazen dat hier de Tango zou zijn ontstaan, een dans die nog immer populair is en er zijn veel gelegenheden waar deze gepassioneerde dans te zien is.
In deze volkswijk ligt een van de bekendste voetbalstadions in Argentinië, Boca Juniors. Het stadion heeft bijna de status van een tempel in dit voetbalgekke land en is elke dag geopend.

Verder is er nog Recoleta, de beroemde begraafplaats waar veel beroemdheden liggen. En dat dood gaan voor Argentijnen niet zomaar iets is, blijkt wel uit de vele prachtige graftombes . Het lijkt bijna een ministad in de stad.De wijk San Telmo is bekend vanwege zijn vele leuke antiek winkeltjes en mooie gebouwen, en goede restaurants, hier is het zien en gezien worden. Vooral op zondag, als de tango met veel passie op straat gedanst wordt.

Wie al deze drukte even zat is, kan met de Aquabus een uitstapje maken naar Uruguay. 45 minuten met de catamaran en je bevindt je in een compleet andere wereld van Colonia del Sacremento. Dit slaperige stadje uit de tijd van de Portugese overheersing, heeft nog veel uit die tijd weten te bewaren en er zijn authentieke huizen , veel koloniale gebouwen en lommerrijke straatjes met kinderhoofdjes . De rust in dit kleine monumentale stadje is weldadig.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.