20 jaar Passaat

Mendoza

Mendoza is bekend over de gehele wereld als wijnstreek en als je hiernaar toe reist, zie je ook vele uitgestrekte wijngaarden aan de voet van de hoogste berg van de Andes, de Aconcagua . Mendoza zelf is een verbazingwekkende groene stad met veel parken, maar daarbuiten heeft het niet zo heel veel te bieden. De regio rondom Mendoza is eigenlijk het interessantst. Dit is de plek voor het maken van trekkings (evt. naar de top van de Aconcagua, technisch niet moeilijk, prijzen op aanvraag), mountainbiking, rafting, paardrijden etc. Er is te veel om op te noemen. Verder is de rit over de Andes naar Santiago de Chile een hele spectaculaire met prachtige vergezichten over het kale en woeste berglandschap. Het is een leuke tocht en de oversteek over de Andes op de pas is erg mooi.

Voor degenen die de streek rondom Mendoza verder willen ontdekken, zijn er ook genoeg mogelijkheden. Je kunt met een huurauto de regio rondom verkennen en er is wel het een en ander aan mooie landschappen te zien als Talampaya, of de grillige rosten van de Valle de la Luna (Ischigualasto).
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.