20 jaar Passaat

Angastaco

Een historische herenboerderij, in deze regio 'finca' genaamd op een fantastische plek in de 'middle of nowhere'. Deze herenboerderij stamt uit eind 19de eeuw en wordt nu bewoond door de 4de generatie van dezelfde familie.  Deze herenboerderij heeft op zijn grondgebied het oudste kerkje van de regio, gesticht door de Jezuiten in 1780 en is in 1969 gerestaureerd door de eigenaren. Het kerkje is nu een nationaal monument en je kunt er binnenin een kijkje nemen. Beslist doen, want het ziet er prachtig uit, maar dat geldt ook voor de omgeving.

Rondom ligt een vruchtbare vallei met wijngaarden, akkers en grasweides met paarden en koeien, met op de achtergrond de grillige gevormde bergen van de Quebrada de Flechas. 
Verder vind je hier een oude watermolen, ook uit de tijd van de Jezuiten en ook door hen gebouwd. Helaas is de waterstroom die de watermolen aandreef drooggevallen en kan de molen zijn werk niet meer doen.

Je kunt uiteraard in deze Finca overnachten, zie onder de knop 'Hotels'voor meer informatie en foto's.

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.