20 jaar Passaat

El Dorado

In dit kleine dorp gelegen tussen de schitterende landerijen, ligt een zeer authentieke en historische estancia ( ranch ) uit het begin van de vorige eeuw..De derde en vierde generatie van oorspronkelijk Engelse familie Lowe woont hier en alles is gebleven zoals het was ten tijden van de pioneers, meer dan 100 jaar geleden.
Zo hebben de kamers hebben allen antieke meubels en ook de woonkamer en studeerkamer lijken uit de begin van de vorige eeuw te stammen. Zelfs de boeken in de studeerkamer zijn antiek! De gastheer en gastvrouw  zijn een van de beste die we ooit zijn tegengekomen. 

Rondom het authentieke boerderij ligt een mooie en grote groene tuin, waar je vele vogels voorbij ziet komen. Iet verderop ligt een klein bos waar het mooi wandelen is. In de enorme tuin is een aangenaam zwembad. Deze boerderij is in volbedrijf en ze telen onder andere Yerba, de plant waar de beroemdeyera thee van gemaakt wordt. OP weg hier naar toe zal je ook vele yerba theen plantages tegenkomen. Maar ze houden ook vele koeien en paarden en de paarden zijn een grote hobby van de boerin. De paarden zijn dan ook werkelijk uitstekend getraint en de meest onervaren paardrijder kan hier probleemloos een prachtige paardrijtoer maken. Deze wordt extra leuk als je mag 'meehelpen' met de gaucho's als de koeien opgedreven moeten worden. Naast wandelen en paardrijden kan je je hier ook uitleven op de mountainbike of in kano, want een mooie rivier stroom over de landerijen van deze boerderij. Al die activiteiten maken een mens hongerig en dat komt goed uit, want in de middag wordt een heerlijke traditionele Engelse High Tea geserveerd en het avondeten is hier ook erg goed. 
Vanuit deze plek ben je in een paar uur met de auto in bij de watervallen van Iguazu en met een kleine omweg rij je langs de ruines van de beroemde Jezuitenmissie San Igantio de Mini, die ook een bezoek waard zijn..Ga je naar het oosten, dan kom je uit in het Atlantisch regenwoud bij El Soberbio en reis je naar het zuiden, dan sta je al snel oog in oog met capibara's en kaaimannen in het Nationale Park Esteros del Ibera. 
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.