20 jaar Passaat

Seclantas

Een kleine maar zeer charmante plaats aan de beroemde Ruta 40. Het ligt aan de andere kant van de rivier, waardoor het vaak wordt overgeslagen om te bezoeken en dat is zonde, want deze plek heeft verrassend veel te bieden. 
Het heeft een van de mooiste centrale plaza's, klein maar zeer goed verzorgd met rondom oude witte huizen en iets verderop een roze kerk ! Als je de heuvel opgaat, vind je een oude kapel in ietwat vervallen staat. Daarachter ligt een intrigerend kerkhof. 

Vanuit deze plaats is een bijzondere wandeltocht van een uur of 4 mogelijk door een schitterende Obisco kloof met rotsen in unieke vormen en kleuren. Deze wandeltocht kan enkel met een gids gedaan worden.

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.