20 jaar Passaat

Purmamarca

Een gehucht van niet meer dan 200 inwoners en als de locatie niet zo mooi was geweest, dan zou je hier waarschijnlijk nooit komen. Net achter de huisjes van Purmamarca ligt een berg met 7 contrasterende kleuren, een fascinerend gezicht. Verder telt dit gehucht een kerkje met oude muurschilderingen, waarschijnlijk uit de 17de eeuw.

Vanaf Purmamarca kan je de kloof verder inrijden over een onverharde weg met mooie uitzichten door de kloof. De weg gaat uiteindelijke de berg op en een pas over. Je daalt dan weer een stuk af en komt dan op een groot zoutmeer uit ( Salinas Grande ) waar een asfaltweg overheen gaat! Je kunt hier de weg af en over dit uitgestrekte zoutmeer rijden, apart fenomeen. Dit zoutmeer ligt op ongeveer 60 kilometer vanaf Purmamarca en de rijtijd bedraagt ongeveer anderhalf uur, op en neer dus 3 uur.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.