20 jaar Passaat

Bariloche

Bariloche, of zoals de stad volledig heet, San Carlos de Bariloche, ligt aan het meer van Nahual Huapi, vlak bij de grens met Chili, ter hoogte van het Chileense Puerto Montt. Bariloche is het centrum van de Argentijnse wintersport en er liggen diverse ski-pistes in de nabije omgeving aan de voet van het Andesgebergte.

Behalve dus als winterplaats is Bariloche ook in de zomer een redelijk druk bezochte plaats, niet alleen door buitenlandse toeristen, maar ook veel Argentijnen vieren hun vakantie in deze omgeving. Het centrum bestaat voornamelijk uit restaurantjes, souvenirwinkels en chocolade-winkels. Men zegt trouwens dat de beste chocola uit Argentinië in Bariloche wordt gemaakt, maar altijd zelf uitproberen voordat je dat geloofd.

In de regio rondom Bariloche kan je veel ondernemen. Met een huurauto de omgeving verkennen, watersporten als zeilen en surfen, mountainbiken, wandelen in de natuurparken rondom of je neemt de bus over de Andes naar Chili, een van de mooiste tochten die ook in combinatie met boottochten ( Cruce del Lagos ) gedaan kan worden, maar dan opeens fors duurder wordt.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.