20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Bariloche

Self drives Bariloche en omgeving

Self drives Bariloche en omgeving

Er zijn vele mogelijkheden voor aantrekkelijke self drives in deze regio. We kunnen ze onmogelijk hier allemaal opnoemen. In overleg met je stellen we een programma met je samen, waarbij overnachtingen in andere plaatsen uiteraard ook voor je kunnen boeken, zodat je je alleen hoeft bezig te houden met genieten van de uitzichten onderweg.

Hou er wel rekening mee dat als je de auto in een andere stad wil inleveren, daar altijd behoorlijke drop off kosten aan verbonden zitten. We zullen daarom in de regel een route uitzetten, waarbij je weer terugkeert in Bariloche. Ook is het mogelijk om de grens met Chili over te steken per huurauto, maar je hebt dan wel een soort vergunning daarvoor nodig ( kunnen we uiteraard voor je regelen ).Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.