20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Ischigulasto

Dit nationale park grenst aan Talampaya en deze twee bijzondere parken zijn met wat goede planning in 1 dag te bezoeken. Waar je in Talampaya enkel per bus het park kunt bezoeken, kan dat hier enkel met je eigen auto. Je gaat met een ranger/gids van het park en andere deelnemers in colone door dit park met zijn wonderlijke rotsformaties en landschappen en krijgt ( vaak enkel in het Spaans ) uitleg over deze landschappen.
In dit park zijn vele dinosaurussen gevonden en nog steeds worden deze opgegraven, wat je onderweg ook zult bezoeken. Bij de ingang van het park vind je een museum met daarin enkele imponerende skeletten van dinosuarussen die hier gevonden zijn.

Omdat je hier zelf door het park rijdt, is het mede daarom al erg leuk om te bezoeken en de schitterende landschappen doen de rest.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.