20 jaar Passaat

San Antonio de Los Cobres

San Antonio de Los Cobres is een lelijk mijnstadje op de hoogvlakte ( puna ) en ligt op een hoogte van 3750 meter. Waarom dan naar San Antonio de los Cobres, zal je je wellicht afvragen? Omdat de weg er naar toe prachtige en spectaculaire vergezichten biedt van kleurrijke rotsen en grillige vormen. De weg van Salta naar deze plaats volgt voor een groot gedeelte het spoor van de ’Tren de las Nubes’ en omdat de trein er erg lang over doet ( 15-16 uur), erg toeristisch is en dezelfde weg weer terug volgt, is het afleggen van deze route met een eigen auto een veel aantrekkelijker alternatief. Je ziet met de auto dezelfde mooie en spectaculaire uitzichten als met de trein. Bijkomend voordeel is dat je vanaf San Antonio de los Cobres een andere weg terug kunt volgen of je route verder vervolgen door de schitterende omgeving. Je kunt of afbuigen naar het zuiden richting Cachi en Molinos, of naar het noorden naar Salinas Grande, Humahuaca en Purmamarca. Zie voor meer informatie over deze plaatsen op onze website. Deze routes kunnen alleen gedaan worden met een 4WD.

Kijk voor route-ideeën bij ’Salta selfdrives’ onder de knop ’excursies’. Wil je niet zelf rijden, dan zijn er diverse excursies mogelijk met een internationaal gezelschap die de route aflegt met een expeditietruck. Beslist leuker dan de trein, zie voor meer informatie over deze excursies bij ’Salta’ onder de knop ’excursies
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.