20 jaar Passaat

Ushuaia

De stad Ushuaia ligt op het vermaarde Tierra del Fuego, ook wel Vuureiland genoemd, en is de grootste en belangrijkste havenstad in deze ruige en weerbastige omgeving. Het heeft een dramatische ligging aan het Beagle Channel met op de achtergrond steile bergen, vaak bedekt met sneeuw.
De stad noemt zichzelf de meest zuidelijke stad ter wereld, wat echter niet juist is, maar het klinkt wel goed. De stad zelf is niet zo heel bijzonder, het is meer de omgeving die het de moeite waard maken om ’Naar het eind van de Wereld', om maar weer eens een clichee te gebruiken, af te reizen.
Het Beagle Channel met zijn overvloedige dierenwereld van zeeleeuwen, zeeolifanten en pinguins zijn zeker een boottocht waard. Er rijdt een treintje naar het Eind van de Wereld welke uitkomt bij het nationale park van Tierra del Fuego, waar aardige wandelingen te maken zijn.
Een bezoek aan de Halberton Estancia is voor veel naturliefhebbers een van de belangrijkste redenen om naar deze de plaats af te reizen. Maar er zijn nog veel meer bijzondere excursies te maken, waar je op plekken komt, waar je het echte 'Patagonie Gevoel' krijgt. Wat dat is, valt niet uit te leggen, dan moet je meemaken ! Zie bij excursies de mogelijkheden.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.