20 jaar Passaat

Punta Arenas

Ooit een belangrijke havenstad, nu het beginpunt voor vele expedities naar de Zuidpool. Deze stad is en was een belangrijk handelscentrum voor geheel Patagonië.
De gebouwen in koloniale sfeer herinneren aan de tijd van toen, de nieuwe glimmende torenflats aan de tijd van nu.
Punta Arenas is, net zoals Puerto Montt, een verbindingspunt voor allerlei andere plaatsen als Puerto Natales en El Calafate (Argentinië). Vanuit Punta Arenas kun je de boottocht maken naar Puerto Montt. Maar vele mensen vonden het eigenlijk tegenvallen. Het leukste was nog dat je in gesprek komt met vele medereizigers. Je moet wel, want je kunt 4 dagen geen kant op! Als je van een bonte avond houdt en dergelijke dan zal je je best vermaken op de boot. Als je specutaculaire uitzichten verwacht... 4 dagen fjord is ook niet alles.
Een aanrader voor een spectaculaire boottocht is de boottocht met de Mare Australis van Punta Arenas naar Ushuaia (Argentinië); of de boottocht naar Gletsjer San Rafael.

Het is mogelijk om een auto te huren in Punta Arenas en via Puerto Natales ( Torres del Paine) naar El Calafate. Vanuit El Calafate naar het noorden via de parken Fitzroy, Esquel naar Bariloche. Daarna de Andes over bij Chaiten en via Temuco door het Merendistrict naar Puerto Montt. Hier de auto inleveren. Deze route kan enkel met een 4WD gedaan worden en je moet er minimaal 14 dagen voor uit trekken. Het is beter 3 weken als je het op je gemak wilt zien. Prijzen op aanvraag.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.