20 jaar Passaat

Puerto Natales

Gelegen aan een prachtig fjord, is dit stadje het beginpunt voor een bezoek aan het zeer mooie Torres del Paine Nationaal Park. Een wandeling langs de oevers van het fjord en het bekijken van de plaza zijn de belangrijkste bezienswaardigheden. Hier kun je de laatste spullen inslaan voordat je afreist naar de indrukwekkendste bergen van Patagonië. In Puerto Natales is verder weinig te beleven, het is enkel een transitpunt tussen Torres del Paine, El Calafate en Punta Arenas. Vervoer per lijndienst bussen kunnen we naar deze plaatsen voor je reserveren. Dit wordt aangeraden, daar vervoer hier beperkt is en het niet ondenkbaar is dat bussen en busjes vol zitten. Dit geldt zeker in het hoogseizoen.

Het is ook mogelijk om door het fjord een boottocht te maken Naar Torres del Paine, zie bij ’excursies’ voor meer info en foto’s

Vanuit Puerto Nateles is er een busverbinding naar El Calafate (Argentinië). Hier vind je een van de meest spectaculaire gletsjers in de wereld, Perito Moreno. Tevens een goede manier om Argentinië met Chili te verbinden.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.