20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Valparaiso

Oit begonnen als een klein visserplaatsje aan de voet van heuvels, maar nu uitgegroeid tot de grootste havenstad van Chili. Door deze enorme groei is de stad tegen de omliggende heuvels aangegroeid. De immigranten die hier zich hier in de 19de eeuw vestigden, bouwden kleurrijke huisjes in Victoriaanse stijl en deze wijk is nu een van de leukste wijken van heel Valparaiso. HIer kan hier heerlijk dwalen door de oude kronkelstraadjes met leuke winkeltjes, restaurantjes en barretjes.

Om je goed te kunnen verplaatsen in deze stad met al die steile, werd er al in de 19de eeuw de eerste kabelbaan aangelegd. De alleroudste kabelbaan, Ascensor Conception uit 1883 is nog immer in gebruik en we raden je aan om met dit nationale monument een ritje te maken.

Dat Valparaiso een bijzondere stad is, blijkt ook uit het feit dat het sinds 2003 op de lijst van het Wereld Erfgoedlijst staat van de UNESCO.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.