20 jaar Passaat

El Soberbio

El Soberbio ligt aan de grensrivier Uruguay en dan zou je denken dat het ook aan Uruguay grenst, maar nee, het is Brazilie aan de andere kant van de rivier. Het stadje El Soberbio stelt niet zo heel veel voor, maar je komt hier niet voor El Soberbio, maar wel voor de omgeving rondom. Stroomopwaarts op de Uruguay rivier, is een enorme waterval, niet zo zeer in hoogte, wel in de breedte, Saltas de Mocona geheten. Het is een waterval van bijna 2 kilometer lang! Uiteraard kan je een leuke en spetterende boottocht maken naar dit natuurfenomeen, wat soms ook wel geringschattend klein Iguazu genaamd wordt. Dat is niet helemaal terecht, want het is beslist de moeite waard.
Wat ook de moeite waard is, is de schitterende natuur. Dit gedeelte van de provincie Misiones is dun bevolkt waardoor de natuur redelijk ongestoord zijn gang kon gaan. Dit heeft geresulteerd in het Yaboti Biosphere Reserve, een subtropisch regenwoud waar je de grootste diversiteit van dieren en planten in heel Argentinie tegenkomt, waaronder zeldzame dieren als de jaguar, tapirs, harpij arend en vele anderen. De Unesco heeft dit unieke park ook opgenomen en is staat sinds 1995 op de lijst. Het zeer dichte woud met zeer rijke vegetatie, is moeilijk doordringbaar. De enige  bewoners zijn de Guarani's, een lokale stam, die uit slechts 17 dorpen bestaat, verspreid in het park. Gek genoeg is het park een grote onbekende en dat maakt het extra bijzonder om het te bezoeken. Er zijn nabij El Soberbio vele soms zeer luxe lodges in een subtropisch regenwoud setting aan de rivier, maar er is er maar 1 die echt in het subtropisch regenwoud ligt en net buiten het Yaboti Biosphere Reserve. ZIe onder Hotels voor meer informatie over deze bijzondere ecolodge. Wie liever een luxe lodge in een mooie natuursetting wil relaxen aan het zwembad, dan is er genoeg keus nabij El Soberbio.Maak je wensen kenbaar en we zoeken een passende lodge voor je.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.