20 jaar Passaat

Gobernador Gregores

Op de uitgestrekte pampa in dit ietwat verlate deel van Argentinie kom je niet veel meer tegen dan grote boerderijen en heel af en toe een stoffig stadje. Nabij een die stoffige stadjes, Gobenador Gregores, kan je overnachten in een van die grote herenboerdrijen, estancia;s genaamd. Het breekt de anders superlange rit in deze regio. Gobenador staat nu niet bol van de bezienswaardigheden, maar de roze kerk met karakteristieke klokkentoren heeft nog de meeste charme in dit stadje in the middle of nowhere. Dan is er rondom de estancia beduidende meer te zien, want de locatie is prachtig midden in de natuur waar je vele vogels ( zelfs flamingo's ) kunt spotten 
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.