20 jaar Passaat

Bariloche self drive

De vele meren, berglandschappen en natuurparken in deze regio smeken bijna om ontdekt te worden per huurauto. Er zijn talloze routes te bedenken en het is ondoenlijk om ze allemaal te weer te geven, maar de meest aantrekkelijke is naar ons idee de Zeven Merenroute. Het is een afwisselende route met vele mooie vergezichten.

Er zijn meerdere routes om deze 7 meren aan te doen. De gebruikelijke route ( maar daar kan je uiteraard gerust van af wijken ) gaat vanaf Bariloche via Ruta 40 en 234 naar San Martin de Los Andes, een rit van ongeveer 260 km.

In San Martin de Los Andes plannen we meestal 2 overnachtingen weer vele mooie zijwegen in te slaan zijn voor verdere exploratie van de omgeving.

Na San Martin de Andes over Ruta 234 ( die omgedoopt is in de Zeven Merenroute ) naar Villa Angostura, een mooi resortachtig dorp aan het bergmeer. Vanuit hier kan je mooie wandelingen maken in het nabij gelegen Parque Nacional Los Arrayanes, een klein schiereiland in het meer.

Via Ruta 231 grotendeels langs het Nahhuel Huapi meer weer terug naar Bariloche, waar je dan nog eventueel kunt doorrijden naar Puerto Pañuelo ( Llao Llao ) en Lago Gutierrez, Lago Mascardi en Lago Guillelmo. Wie nog meer wil, kan over een onverharde, maar goed begaanbare weg naar Cascada Los Alerces ( watervallen ) en Lago Hess en Fonk.

Andere routes zijn uiteraard ook met ons te bespreken en uit te stippelen.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.