20 jaar Passaat

Talampaya NP

Het nationale park Talampaya is sinds 2000 door Unesco uitgeroepen tot  een World Heritage Site. Het park heeft niet veel vegatatie maar het zijn vooral de landschappen die het tot een bijzonder park maken. De enorme rode klif die uit het land oprijst is een van de meest in het oogspringende. Maar in dit park zijn ook vele oude sporen gevonden van vroeger in de vorm van petroglyphs op de rode rotsen.

door de enorme rode kliffen is het een microklimaat waardoor je hier ook verrassend veel dieren kunt zien als vogels, guanacos,vossen en Mara's, ook wel Pampahaas of Patagonische haas genoemd.

Je kunt Talampaya enkel bezoeken middels een bustoer welke echt van te voren gereserveerd moet zijn, gezien de grote belangstelling. Een Spaanstalige gids geeft uitleg en je maakt vele stops onderweg om de fascinerende rotsformaties te zien.  Er is een Engelstalige uitleg in schrift voor handen. 


Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.