20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Ushuaia

Hotel La Campanilla

Hotel La Campanilla

Dit  kleine en charmante hotel ligt net iets buiten de stad, maar niet al te ver. Met een taxi ben je binnen 5 minuten in het centrum van Ushuaia. Het aan de buitenkant roze hotelletje wordt gerund door een zeer aardige familie en door de rustige ligging buiten de stad, slaap je hier uitstekend. De binnenkant heeft een warme gezellige uitstraling met een gezellige woonkamertype lobby. Het vriendelijke personeel spreekt hier goed Engels en staat er om bekend dat ze graag hun gasten goed helpen
De tuin rondom dit roze hotel heeft vele lupines in alle kleuren van de regenboog. 
Villa Brescia

Villa Brescia

Ook dit hotel heeft een opvallende kleur aan de buitenkant, creme-geel en is gebouwd in de lokale stijl. Het ligt in het centrum van Ushuaia en op een paar blokken vanaf de haven. Het hotel heeft redelijk ruime en nette kamers.
Dit hotel op 3 sterrenniveau heeft geen restaurant voor diner, maar in de directe omgeving is een veelheid aan leuke restaurants te vinden.
Lennox

Lennox

Een mooi boutique hotel met een nog mooier uitzicht over het Beagle Channel. Dit zeer comfortabele 4 sterrenhotel heeft een zeer sfeervolle lobby en een goed restaurant met uitzicht en prima kamers. Door de gunstige ligging nabij de haven, is 'alles' in Ushuaia op loopafstand.
Arakur Spa and Resort

Arakur Spa and Resort

Dit luxe hotel ligt op een heuvel 250 meter boven zeeniveau en daardoor heb je erg mooi panoramisch uitzicht over de zee en de  bergen.  Hierdoor is de ligging iets buiten de stad maar met de taxi is het slechts 8 minuten naar het centrum.

Het hotel beschikt over zwembaden, hot-tubs met verbluffende uitzichten, gym, restaurant, bar, en wandelpaden in de omliggende natuur. 


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.