20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Bariloche

Hotel Carlos V

Hotel Carlos V

Een centraal gelegen familie hotel op 3 sterrenniveau, wat al vele jaren bestaat. Het ligt op slechts 400 meter van het Nahuel Huapi meer. Het hotel beschikt over nette, ruime en moderne kamers en heeft een gezellige lobby. Je vindt in de lobby o.a. een enorm flatscreen tv, leuke zitjes en diverse computers om te gebruiken. Hotelstaf is meertalig en gericht op het geven van een warme service. 
Bariloche View Hotel

Bariloche View Hotel

Een hotel met een prachtig uitzicht over het meer, maar dat gaf de naam van het hotel al aan. Dit hotel heeft nette en zeer schone kamers, met uiteraard mooie uitzichten over het meer. De inrichting van dit 3-4 sterrenhotel is strak en modern, maar toch warm en gezellig, daar er veel gebruik is gemaakt van hout (motieven).
Design Suites

Design Suites

Prachtig gelegen boutique designhotel, met erg mooie uitzichten over de omgeving en het meer op 2 km van het centrum van Bariloche. Het 4 sterren hotel beschikt over ruime en modern vormgegeven kamers en heeft de beschikking over een verwarmde binnenzwembad en een buitenzwembad in de tuin, die het hotelcpmplex omsluit. Verder vind je er een restaurant, bar, sauna en een gym.
Hotel Llao Llao

Hotel Llao Llao

Een zeer luxueus hotel gelegen aan een schiereiland aan het meer van Nahual Huapi. De directe omgeving kenmerkt zich door een heuvelachtig en bebost landschap, waar je mooie wandelingen kunt maken. Verder is er een golf-cours waar je eventueel tegen een balletje kan slaan. Het hotel is beroemd om zijn voormalige gasten, zoals de voormalige president van de Verenigde Staten, Bill Clinton, maar ook Willem Alexander en prinses Maxima hebben hier meerdere malen vertoeft.


Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.