20 jaar Passaat

Foz do Iguazu

De watervallen van Iguazu zijn zeer imponerend. Er zijn vele grootse watervallen, maar geen enkele haalt het bij Iguazu. Het park rondom deze enorme watervallen kent een rijk planten - en dierenleven dankzij het alsmaar rond sproeiende water van de vele watervallen
Vanaf de Argentijnse kant kun je diverse spannende en leuke excursies maken, bijvoorbeeld een boottocht met een highpower rubberboot dwars door een van de ruigste watervallen, Garganta de Diablo (je wordt nat). Degenen die het wat rustiger aan willen doen, kunnen mooie wandelingen maken en genieten van de vele spectaculaire uitzichten of een boottocht met een ervaren gids die je allerlei wild kan laten zien als apen, toekans en vele andere soortenvogels.
Er is een zeer uitgebreid netwerk van goed aangelegde wandelpaden waar je minimaal een gehele dag voor moet uit trekken. Tijdens de wandelingen heb je uiteraard mooie uitzicht punten op de vele watervallen en je zult de nodige dieren tegenkomen in dit nationale park als possum en hagedisachtigen .
Vanaf de Braziliaanse kant heb je vooral een goed totaal uitzicht op de watervallen. Er zijn hier geen excursie mogelijkheden, maar de drie uurige wandeling langs de vele uitzichtpunten is spectaculair.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.