20 jaar Passaat

Mamiraua

De Mamirauá Sustainable Development Reserve is Braziliës grootste beschermde gebied (1.124.000 ha) gewijd aan de bescherming van overstroomde wouden, een ecosystem dat een grote biodiversiteit bezit en vele zeldzame soorten kent. Mamirahua werd voor het grootste gedeelte onder de hoede van de lokale bevolking geplaatst, iets dat elders nog niet bestond. Het programma van ecotoerisme werd ontwikkeld om het Mamiraua project van financiële middelen te voorzien dat onder meer moet zorgen voor een alternatief inkomen voor de lokale gemeenschap.Wat zul je zien:
Voor ecotoeristen biedt Mamiraua een unieke ervaring. Het reservaat is één van de beste lokaties om het dierenleven van de Amazone ta zien. Naast de endemische uakari worden dieren als brulapen, bruine Capucijnapen, Doodshoofdaapjes, kaaimannen, luiaarden en roze Rivierdolfijnen vaak gezien.


Mamiraua heeft vogelliefhebbers meer dan 400 geregistreerde vogelsoorten te bieden, waaronder de Harpy Eagle en de Hoatzin. De fauna is verder bijzonder rijk aan vis. Tenslotte zal de tourist zich verder vergapen aan de bomen, de orchideeën, de bromelias, insecten en geleedpotigen.Activiteiten
Alle eco-toeristische activiteiten in Mamiraua geven de bezoeker vele mogelijkheden op het gebied van observatie van wildleven. Het waterniveau stijgt en daalt twaalf meter tussen de droge en de natte periodes. Dus afhankelijk van het jaargetijde kunnen bezoekers wandelen over de paden of boottochten maken door het gebied. Een bezoek aan een lokale gemeenschap behoort ook tot het programma, waarbij je leert hoe het dagelijkse leven van dit volk eruit ziet in samenhang met de natuur.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.