20 jaar Passaat

Buzios

Buzios is een aantrekkelijke badplaats op ongeveer 2-3 uur vanaf Rio de Janeiro. Tot de jaren zestig was dit een klein slaperig vissersdorpje. Dat veranderde snel daarna, toen het toerisme in Brazilie toenam en dit stadje ontdekt werd vanwege zijn vele prachtige stranden en baaien. Nu is het een charmant stadje met veel luxe hotelletjes en buitenhuizen voor de rijken. Gelukkig wilde de bewoners van Buzios geen grote hotels en massatoerisme en werd er een regel doorgevoerd dat gebouwen niet hoger mogen zijn dan 2 verdiepingen. Hierdoor bleef Buzios zijn karakter behouden en trok daardoor juist een ander publiek aan, wat meer gericht is op exclusiviteit en authenticiteit.

Er zijn hier meer dan 20 prachtige turquoise blauwe stranden. Sommige stranden kunnen toeristisch en druk zijn, maar er zijn ook genoeg rustige(re) stranden vinden rondom Buzios. De mooiste stranden zijn Praia Brava, Praia Azeda en Caravelas. In Aramção de Búzios kan je je storten in gezellige nachtleven. Er is hier een grote concentratie aan bars, cafés en restaurants te vinden.

 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.