20 jaar Passaat

Fernando de Naronha

Als je een film zou moeten maken over een paradijselijk en onbedorven eiland, dan is dit eiland de ideale filmset ! Het ligt ongeveer 500 kilometer uit de kust en bestaat uit voornamelijk vulkanisch gesteente, vele mooie baaien en 26 supermooie stranden, waar het altijd rustig is. Hoe kan dat, zal je denken? Heel eenvoudig, er mogen niet meer dan 500 toeristen op het eiland en daar wordt zeer streng op toegezien. Daarnaast liggen de prijzen vrij hoog dan de rest van Brazilie en moet je hier als toerist een belasting betalen van ongeveer USD 10,= per dag.
Kortom, het wordt niet overlopen door het massatoerisme en dat was precies wat de eilandbewoners wilden. Veel eilandbewoners hebben hun huis verbouwd om onderdak te bieden aan de toeristen. Alles is hier kleinschalig en de huizen hebben allemaal hun lokale karakter behouden, dus hier geen grote hotels in de vorm van betonnen blokkendozen die zoveel mooie stranden van Brazilië ontsieren.

Het grootste gedeelte van het eiland is een beschermd natuurpark met mooie wandelpaden. De mooiste natuur zit echter onder water. Je kunt met zeeschildpadden zwemmen in de Baia do Sueste, honderden dolfijnen op vis zien jagen in Baia dos Golfinos, snorkelen (of duiken) op fantastische locaties als Praia Atalaia waar je ongelooflijk veel verschillende vissen zult zien in kristalhelder water. Je komt hier ogen te kort.
Een van de allermooiste stranden zijn de stranden van Baia Do Sancho.Je moet wel een steil trappetje af in een rotsspleet om er te komen, maar je komt dan wel terecht op een schitterende locatie, waar soms ook dolfijnen zwemmen.
Wie zijn reis Brazilië reis op een fantastische manier wil afsluiten, genietend van de goede restaurants, de verbluffende stranden, onvergetelijke natuurschoon, de ongedwongen relaxte sfeer en de vele mooie zonsondergangen op een onbedorven eiland, zal hier absoluut niet teleurgesteld worden.

 

 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.