20 jaar Passaat

Tiradentes

Aan de voet van de Serra Sao Jose bergen ligt een klein koloniaal en zeer sfeervol stadje Tiradentes genaamd. Ook dit stadje stamt uit de tijd van de ’Gold Rush’, net zo als Ouro Preto en veel andere steden in de Minas Gerais regio( mijnstreek ). Het stadje heeft niet de grootsheid als Ouro Preto, maar is een zeer charmante plek waar het toerisme nog niet de overhand heeft gekregen.
De witte huizen met hun kleurrijke deuren en ramen staan langs straatjes met hun originele plaveisel van grote stukken leisteen. Er is een groot centraal plein met vele leuke winkeltjes en mooie huizen, en kerkjes. Het stadje heeft een gemoedelijke sfeer en sommige bewoners verplaatsen zich nog immer te paard !
De Igreja Matiz de Santo Antonio kerk bovenop de heuvel is het mooiste bouwwerk van dit stadje en wellicht de mooiste kerk van heel Brazilie.Ook deze kerk heeft een schitterende facade van de beroemde kunstenaar Aleijandinho.
Het is een heerlijk stadje om door de straten te slenteren, te genieten van de mooie uitzichten, de charmante koloniale huizen,de goede restaurants en de aangename sfeer. Uiteraard zijn hier ook zeer leuke hotels om te verblijven om het helemaal compleet te maken. Vanuit Ouro Preto kan je hier per huurauto eenvoudig komen. mooie route door een groen berglandschap.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.