20 jaar Passaat

Tiradentes

Pousada Villa Allegra

Pousada Villa Allegra

Een uiterst charmante, mintgroene, koloniale villa die is omgetoverd tot een sfeervol hotelletje met een sympathiek echtpaar als gastheer en vrouw. De villa en de kamers zijn smaakvol met klassieke meubels ingericht. De kamers hebben traditionele houten vloeren en tuinzicht. De Pousada heeft een leuke lounche, die meer op een gezellige woonkamer lijkt. Rondom de pousada ligt een mooi tuin en in die tuin, vind je een zwembad met lounchstoelen op een aangenaam terras. Deze erg leuke pousada ligt op 850 meter van het historisch centrum.
Pousada Solar da Ponte

Pousada Solar da Ponte

Solar da Ponte is gehuisvest in een imponerend landhuis nabij een traditionele brug in het historisch centrum van Tiradentes. Dit stijlvolle viersterrenhotel heeft riante kamers ( 25 m2 en groter ) die allen met veelal authentieke koloniale meubels zijn ingerichten. Alle 18 sfeervolle kamers hebben een andere inrichting, de een nog mooier dan de ander. De Pousada beschikt over een gym, een wellnes met sauna en stoombad, een meer dan riante tuin met daarin een goed formaat zwembad. In de middag is er een gratis High Tea met lokale specialiteiten die door sommige klanten als hemelslekker werden  omschreven. Door de excellente en prachtinge ligging zijn alle bezienswaardigheden en lokale restaurants en dergelijke op korte loopafstand van de pousada.

 


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.