20 jaar Passaat
Calamiteitenfonds SGR ANVR

Foz do Iguazu

Safari tour met de fiets, jeep en boot

Safari tour met de fiets, jeep en boot

Je begint met een fietstour van 11 km in Iguaçu National Park samen met een ervaren gids. Onderweg stop je bij een rivier en ga je te voet verder naar de Macuco Safari Boot. Je gaat met de boot de rivier op door de canyon. Onderweg kom je prachtige groene landschappen, dieren en enorme rotsblokken tegen. Je komt natuurlijk ook langs de enorme waterval genaamd Devil`s throad ( duivels keel ). Aan het eind van de boottour vaar je vlak langs de Devil's Throat ( je wordt nat ) en zal je van zeer dicht bij de enorme watermassa naar beneden zien donderen. Zeer spectaculair!

Het wordt aangeraden om droge kleding of regenkleding mee te nemen. Zorg daarom dat je alle spullen die niet nat mogen worden in de kluisjes stopt voordat je vertrekt.  Voor de camera's en andere apparatuur zijn er plastic zip bags op de boot aanwezig, waar je deze in kunt opbergen als je door de spray van de waterval vaart.

Na deze spectaculaire boottocht ga je met een jeep door de jungle en daarna weer door met de fietstour. Uiteindelijk kom je aan bij een uitzichtspunt waarbij je alle watervallen kan bewonderen. Aan het eind van de excursie wordt je weer terug gebracht naar het hotel.

Extra info: incl. water, helm en mountain bike. Het is handig om zelf schone kleding en zonnebrand me te nemen. De hele tour duurt ongeveer 3:30 uur.

Macuco Safari

Macuco Safari

De safari doe je in een opendak jeep met een ervaren gids. Je maakt een ritje door de jungel waar je exotische dieren en prachtige bloemen en planten tegen komt. De gids verteld ondertussen over de dieren en planten in het park.

In het tweede gedeelte van de safari ga je naar de Macuco watervallen. Dit is een perfecte locatie voor wat verkoeling na een dag in de hitte. De laatste stop is bij de Macuco safari dok.

Je gaat met de boot de rivier op door de canyon. Onderweg kom je prachtige groene landschappen, dieren en enorme rotsblokken tegen. Je komt natuurlijk ook langs de enorme waterval genaamd Devil`s throad ( duivels keel ). Aan het eind van de tour ga je ook nog een door een van de watervallen heen! Het wordt aangeraden om schone kleding of regenkleding mee te nemen. Zorg daarom dat je alle spullen die niet nat mogen worden in de kluisjes stopt voordat je vertrekt.
Prive excursie Cataratas vanaf Argentinie

Prive excursie Cataratas vanaf Argentinie

Je word opgehaald uit je hotel in Puerto Iguzu en je rijdt dan naar de Braziliaanse kant van de Cataratas, het Iguazu National Park. Bij de ingang wordt je opgehaald door een open dak bus om naar de plaats te gaan waar de wandeling begint. Tijdens de wandeling kom je langs prachtige uitzichtpunten over de Caratas. Na de wandeling wordt je opgehaald en naar het hotel gebracht in Foz de Iguazu in Brazilië.

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.