20 jaar Passaat

Coronel Moldes

een charmant zachtroze gebouw uit de 19de eeuw met brede veranda’s rondom, die uitzicht bieden op de tabaksplantages en de tuin, vol met bloemen. Deze finca ( boerderij ) is nog in vol bedrijf en de trots van het bedrijf is de heerlijke huisgemaakte geitenkaas. Het eten op deze boerderij is sowieso bijzonder, men heeft de Slow Food International Award behaald voor hun home made maaltijden, die naast de bekende geitenkaas ook andere lokale producten bevat uit o.a. hun organische tuin. Maar je bent hier op een echte boerderij, dus paardrijden over de landerijen ( ter plekke te regelen/betalen ) of helpen bij het melken van de geiten of kaas maken behoord ook tot de mogelijkheden. De eigenaar heeft ook het eerste tabaksmuseum van Argentinie opgezet, naast een rijke verzameling van zadels, medicinale planten en lokaal voorkomende bomen.
De slechtst 4 slaapkamers in oude stijl die dit traditionele plantershuis rijk is, hebben allen een deur naar de heerlijke veranda en de tuin. In de tuin vind je ook nog een zwembad! Inclusief: huisgemaakt ontbijt en diner.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.