20 jaar Passaat

Waarom Passaat?

We zoeken het best mogelijke programma voor je uit, gebaseerd op je wensen en ideeën en geven je een vrijblijvende prijsopgave van een reis die compleet is, dus geen ondoorzichtige reisomschrijving waar je je afvraagt wat er nu wel en niet is inbegrepen. Ook doen we niet geheimzinnig over de hotels waar je verblijft, je weet wat je boekt bij ons.  We denken verder dat je graag wilt weten wat een totale reis gaat kosten, dus de noodzakelijke binnenlandse vluchten zijn ook in de prijzen opgenomen.  En bij boeking geen onaangename verrassingen, want we berekenen GEEN boekingskosten, dossierkosten, of wat voor kosten dan ook.  Kortom, een complete reis voor een complete prijs.

We blijven net zo lang aan het voorstel sleutelen totdat we de juiste reis voor je hebben samengesteld. Daarnaast hebben we vaak ideeen en suggesties die je reis vaak extra kleur geven. Geen uitgeklede standaardtrip, maar een goede reis en echt op maat.

We kennen de landen door en door, we zijn er zelf meerdere malen geweest en weten dus waar we over praten. De leuke en mooie hotels hebben we al voor je gevonden (en gereserveerd) en de beste manier om van A naar B te reizen, kennen we uit eigen ervaring.

Alles wordt zo precies op elkaar afgestemd dat je zonder enige twijfel het maximale uit je beschikbare tijd en budget haalt.

Maar zonder goede agenten en contactpersonen, begin je niets. En daar kan je ter plaatse dus altijd op terugvallen. Met veel van deze agenten werken we al meer dan 10 jaar samen en dat geeft wel dat we zonder meer kunnen zeggen dat je er beslist niet alleen voor staat, zodra je uit het vliegtuig stapt. De agenten hebben net als ons de instelling; er is altijd een oplossing. Denk aan uitval van transport door slecht weer, stakingen, vulkaanuitbarstingen en andere zaken die een vervelende kink in de kabel kunnen veroorzaken. Op dergelijke momenten bewijst een goede agent zijn waarde en kan het verschil zijn tussen teleurstelling of een geslaagde reis.

Kortom, je bespaart heel veel tijd en je maakt gebruik van onze expertise voor een onvergetelijke reis.

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.