20 jaar Passaat

Estancia

De estancia’s van Argentinie zijn vaak een zeer aangename plek om een of twee dagen te vertoeven. Je vindt ze door heel Argentinie en het zijn grote boerderijen die in het begin van de de vorige eeuw zijn gesticht door immigranten uit voornamelijk Europa.
Sommige estancia’s ( of finca’s zoals ze in het noordwesten genoemd worden ) zijn beroemd vanwege hun bijzondere ligging zoals Estancia Halberton in het diepe zuiden van Patagonia waar je veel wildlife kunt zien.
De estancia’s rondom Buenos Aires liggen op de beroemde pampa’s van Argentinie, een landschap te vergelijken met de prairies van Noord Amerika, met dit verschil dat de cowboys ( gaucho’s ) hier nog wel actief zijn.
Er zijn rondom Beunos Aires vele sfeervolle estancias mogelijk waarbij je kunt overnachten in oude en mooie herenboerderijen. Deze sfeervolle onderkomens liggen vaak in prachtige tuinen die vaak enkele hectaren beslaan en een soort mininatuurpark zijn rondom de boerderij. Je vindt er in deze tuinen al veel wildlife als kolibries en veel andere vogels.

We trachten enkel estancia’s te selecteren die ook nog in bedrijf zijn, steeds meer estancia’s dreigen een soort resort achtige hotel te worden, zeker in de directe omgeving rondom Buenos Aires en dat gaat naar ons idee, toch ten koste van de sfeer en de beleving op een estancia.
Bijna alle estancia’s hebben een zwembad en zeer sfeervolle verblijven. Naast genieten van het volle leven op het platteland kun je er ook diverse activiteiten ontplooien als paardrijden,wandeltochten en dergelijke. We kennen veel estancia’s en we kunnen er ongetwijfeld een voor je vinden die bij je wensen past. Een aantal Estancia’s zijn beschermd natuurgebied geworden en hier zijn zeer mooie tochten te maken door de overweldigende natuur.
De prijzen van estancia’s liggen vrij hoog, maar het is geheel ‘all in’ dwz; alle maaltijden (vaak erg goed), alle drank (vaak ook alcoholische dranken tijdens de maaltijden) en alle activiteiten als paardrijden, wandelen, zwemmen, varen, etc. etc. Kortom; je zult ter plaatse niet veel meer uitgeven.

Zie onder de knop ’hotels’ welke Estancia’s we kunnen aanraden op de Pampa’s rondom Buenos Aires. We kennen zeer veel estancia’s, dus als je wat anders zoekt, laat het ons weten. Andere plaatsen waar Estancia’s leuk zijn om te bezoeken zijn nabij Salta (finca), Cafayate en Mendoza ( wijnboerderijen), Estero de Ibera ( natuurgebied van wetlands), Iguazu, El Calafate ( grote schapenfarms). Zie bij deze plaatsen voor meer info over de mogelijkheden op het gebied van estancia overnachtingen. hou er wel rekening mee dat veel estancia’s alleen met een huurauto te bereiken zijn. de estancia’s rondom Beunos Aires zijn per OV bus te bereiken.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.