20 jaar Passaat

Hoe werkt het?

Op deze interactieve site kan je niet alleen alles te weten komen over het land en de plaatsen die je wilt bezoeken, maar je kunt ook gelijk je reis naar eigen inzicht samenstellen!

Via bestemmingen ga je naar je land van keuze en je kunt dan de voorbeeldreizen bekijken en alle plaatsen gelijk selecteren voor je reisplan. Rechts bovenaan onder het kopje ‘Mijn reisplan’ vind je de geselecteerde plaatsen terug. ( klik op Steden om de complete lijst te zien ). Je kunt deze altijd aanpassen en zelfs plaatsen toevoegen die niet op de website staan met ‘voeg handmatig toe’

Je bent vrij om de voorbeeldreizen naar eigen inzicht aan te passen, dus pas gerust aan.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf je ideale reis samen te stellen met lijst van ‘blauwe steden’ aan de rechterkant. Bij elke plaats vind je de knop ‘toevoegen aan mijn reisplan’ Om je verder op weg te helpen, hebben we bij elke plaats aangegeven wat een volgende logische keuze zou kunnen zijn, maar ook daar kan je uiteraard vanaf wijken.

Onder de knop ‘excursies’ bij elke plaats kan je eventueel excursies al selecteren, die je in reis wilt opnemen. Ook kan je hotels al bekijken, maar nog niet selecteren. Als we een voorstel sturen, krijg je een overzicht van alle hotels en de actuele meerprijzen en op basis daarvan kan je dan een betere keuze maken wat bij je past.

Is je lijstje van gewenste plaatsen ( en excursies ) compleet, klik dan op ‘verzenden’ en vul de velden in van het formulier. Hier kan je dan eventuele aanvullende opmerkingen kwijt over je reiswensen.

Na verzending van het formulier, ontvang je een bevestiging per email en gaan wij aan de slag met je aanvraag. Ons doel is om binnen een week met een eerste voorstel(len) te komen, maar soms is dat niet mogelijk door de vele aanvragen. Ook kan het zijn dat we vragen hebben mbt je aanvraag. We nemen in de regel dan telefonisch contact op, omdat dat vaak het snelste en helderste werkt voor beiden. Lukt dat niet, dan sturen we een email met onze vragen en opmerkingen. Hoe eerder je daarop antwoord, hoe sneller het voorstel je kant op komt.

Maar het houdt niet op na het eerste voorstel(len). We blijven dan net zo lang sleutelen aan je reis, tot dat deze echt naar wens is.

Tip: alles wat blauw is, kan je aanklikken op de site.

NB: Je aanvraag hoeft overigens niet via deze site, je kunt ook een mailtje sturen met je reisplan en of ideeen. Of neem telefonisch contact op en bespreek direct met een deskundige je reisplannen.

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.