20 jaar Passaat

Contact

Als je meer informatie wilt of het niet bij dromen wilt laten, kun je ons bellen of mailen.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9 tot 6. Het is ook mogelijk om teruggebeld te worden op een tijdstip buiten deze uren. Gebruik daarvoor de ‘blauwe telefoonknop’ aan de linkerkant voor een ‘bel-mij-terug’ afspraak. ( afspraak kan ook na kantooruren )

Natuurlijk kun je ook een afspraak maken om je reis persoonlijk met ons te komen bespreken.

Ons adres is
Passaat Verre Reizen
Vinkenburg 46, 2135BN Hoofddorp (alleen op afspraak)
telefoon: +31-(0)23-55 55 200 (algemeen)
e-mail: info@passaat.nl

Over Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.