20 jaar Passaat

Jouw reis naar Argentiniƫ...

...op maat gemaakt!

Zo werkt het

Argentinië

 De Spanjaarden noemden het ooit Het Land van Zilver ( Argentum ) maar voor de reiziger is het een land met gouden mogelijkheden. De vele spectaculaire landschappen en natuurfenomenen die dit land herbergen, zijn slechts het spreekwoordelijke topje van de ijsberg.  In het zuiden, beter bekend als Patagonië, sta je oog in oog met zeeolifanten, pinguïns, walvissen en guanaco's.
Alleen heeft Argentinië een klein nadeel, de afstanden tussen de interessante plaatsen is enorm. Dat vraagt een goede planning, maar verbindt goed en wat niet?  Hoe lang moet je ergens voor uit trekken, voordat je weer verder reist? En hoeveel gletsjers moet je zien? Dat weten wij als geen ander, we kennen Argentinië al sinds 1999 en kennen alle 'tips en tricks' om een reis samen te stellen die een goede balans vormt tussen goede prijs en een maat gesneden programma. 

Lees meer

 Praktische informatie

Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.