20 jaar Passaat

Chinchero

Een klein dorp wat dieper gelegen in de Heilige Vallei met een prachtige kerk. Doordat het wat verder van Cuzco ligt, wordt dit dorp relatief wat minder bezocht. De dag om Chinchero te bezoeken is zondag, wanneer er een levendige en zeer kleurrijke markt is. De inheemse bevolking komt hier voor hun inkopen in vrij grote getalen naar toe in hun kleurrijke traditionele kledij, wat het tot een van de mooiste markten van Peru maakt.
Rondom Chinchero zijn uiteraard ook nog diverse goed bewaarde Inca ruines te bekijken en te bezoeken, die het samen met de kerk en het dorpje zelf zondermeer een bezoek waard maken, ook als er geen markt is.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.