20 jaar Passaat

Inca Trail

Een van de bekendste trekkings ter wereld, waar je over oude Inca paden door bergen naar de verloren Inca stad Machu Picchu loopt in 4 dagen. Onderweg kom je diverse andere Inca ruines tegen en aan het eind ( als je vroeg op staat ) heb je een magnifiek uitzicht over Machu Picchu bij zonsopkomst. Wie wil dat nu niet meemaken ?

Maar de bekendste trekking ter wereld heeft ook zo zijn nadelen. Door de enorme populariteit van deze trekking werd het overvol en ontstond er schade aan de incaruines onderweg en de incapaden. Dit heeft er toe geleid dat er per dag niet meer dan 250 deelnemers op de trail mogen vertrekken en hier wordt zeer strikt de hand aangehouden. Dit houdt in dat als je deze trail wilt lopen, je deze (ver) van te voren moet reserveren en hoe eerder hoe beter, vooral als je in het hoogseizoen wilt gaan.

Mocht het nu zo zijn dat we geen plek kunnen vinden, dan zijn er genoeg alternatieven, zie bij excursies voor 'andere Inca Trails'  want in het Andes gebergte rondom Machu Picchu  liggen vele Inca paden en alle trekkings eindigen in Machu Picchu of kunnen aangepast worden zodat je in Machu Picchu eindigt.

Een aantal van deze alternatieven hebben overigens ook een maximaal aantal deelnemers per dag, maar al is de druk hier een stuk minder, vooruit boeken wordt beslist aangeraden.  Want ook hier geldt; vol is echt vol.
Sommige alternatieven zijn misschien wellicht interessanter dan de klassieke Inca Trail. Zie onder de knop excursies en vind je ideale Inca Trail.

Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.