20 jaar Passaat

Ballestas eilanden

Deze vulkanische rotsen worden bevolkt door grote kolonies zeeleeuwen en zeevogels en met wat geluk kom je er ook pinguins tegen. Sinds de tijd van de Inca’s tot op de dag van vandaag wordt er op de eilanden guano gewonnen; dikke lagen vogelpoep die zich daar door de aanwezigheid van enorme hoeveelheden pelikanen, verschillende soorten Jan-van-Genten en aalscholvers heeft gevormd. Deze vogelpoep / guano wordt verwerkt in kunstmest en vormt een belangrijk exportproduct. Je vaart met een grote speedboot naar de eilanden toe en een Engelstalige, deskundige gids vertelt je van alles over deze dierenwereld.
De boten kunnen de dieren tot zeer dicht benaderen zonder hen te storen, zodat je er optimaal van kunt genieten. Het is verboden de eilandjes te betreden. De boottocht gaat met een internationaal gezelschap en duurt ongeveer 1,5 uur en vertrekt vanuit de haven van Paracas. Zie bij Paracas voor hotelinformatie, aangezien je op deze eilanden niet kunt overnachten.

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.