20 jaar Passaat

Paracas

Dit woestijnstadje aan de Stille Oceaan heeft mooie stranden, wat niet zo gek is, want het ligt immers in de woestijn....  Iets buiten het stadje ligt de markante La Candelabra, een enorm prehistorisch geoglief op een berghelling aan de zee. Maar dat zijn niet de belangrijkste redenen om hier naar toe af te reizen. De reden om naar deze aangename badplaats te gaan is het bezoek aan de Ballestas Eilanden met zijn zeer rijke dierenwereld. 
Maar een verblijf in een 'lekker hotel' met dito zwembad en nabij strand zijn uiteraard ook niet te versmaden. Kortom, een goede combi en een aangename stop op de Pan Americana Highway tussen Lima en Nasca. Wie verder de woestijn wil intrekken, raden we aan om naar Ica / Huacanchina te gaan.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.