20 jaar Passaat

Rameswaram

Wie een tempelstadje wil bezoeken zonder alle toeristen, is Rameswaram een aanrader. Deze slaperige vissersplaats op een eiland in de Golf van Mannar herbergt voor de pelgrims in Zuid India een van de belangrijkste tempels. Het is er daardoor in het centrum altijd een gezellige drukte en er is altijd wat gaande rondom de Ramanathaswamy Tempel. Deze tempel is is vooral bekend vanwege zijn mooie corridors die rondom de tempel lopen en voorzien zin van pilaren met mooie beeldhouwwerk.

Maar er is hier meer te zien. Er is een vissershaventje en iets verder op een prachtig strand waar de vele vissers in eenvoudige huisjes wonen. De sfeer is hier ongedwongen en relaxt. De vissersvrouwen zijn op het strand bezig de netten te boenen en de vis schoon te maken. De mannen maken zich klaar om op zee uit te gaan vissen en de pelgrims komen hier naar het strand voor wat ontspanning. Je kunt over het strand helemaal naar het einde lopen van het eiland en dan Ada’m’s Brdige zien, een rij kleine (koraal) eilandjes die India bijna met Sri Lanka verbindt.

Dit alleraardigste plaatsje welke met een leuke treinreis te bereiken is, ligt wat uit de route. Het is de omweg zeker waard voor reizigers die een ander India wil zien dan grote steden en hun bekende tempels.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.