20 jaar Passaat

Ellora

De grot tempels van Ellora liggen iets verderop van Ajanta. Waar het bij de laatste om de muurschilderingen gaat, gaat het bij Ellora om de uitgehakte tempels zelf.
Er zijn hier drie verschillende soorten tempels te bewonderen. Het oudste gedeelte zijn de boeddhistische tempels. Deze zijn meer dan tweeduizend jaar en zien er nog vrij eenvoudig uit.
De grot tempels van het hindoeïstische tijdperk stelen de show. Het zijn immens grote bouwwerken waarvan je nauwelijks kan geloven dat ze uit de rotsen zijn gehakt. Tempel nr.16 is zondermeer het meesterstuk door zijn afmetingen en door complexiteit Deze tempel hoort absoluut thuis in het lijstje van de zeven wereldwonderen.
Tussen de vele nissen met verfijnd beeldhouwwerk, de vele tempels en kapellen kun je eindeloos dwalen. Je raakt hier niet uitgekeken en elke keer ontdek je weer wat anders.
Het laatste gedeelte zijn de Jain tempels. Deze zijn niet zo groot en indrukwekkend als de hindoetempels, maar onderscheiden zich door een verfijnd en speels beeldhouwwerk. Het zijn ook de minst oude tempels van de drie.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.