20 jaar Passaat

Ranakpur

Ranakpur heeft een mooi en rustig gelegen Jain-tempelcomplex, die tot één van de grootste en belangrijkste in India behoord.

De hoofdtempel, de Chaumukha Tempel (de vier gezichten tempel), werd gebouwd in 1439. Er zijn vier afzonderlijke ingangen, elk aan een zijde. Elk van deze ingangen leidt door een serie zuilengangen naar het centrale hof. De tempel heeft in totaal 29 zalen (oppervlakte van 3600 m² !!!). Het is een van de rijkst gedecoreerde Jaintempels in India.

Ranakpur is een ideale stop tussen Udaipur en Jodhpur. Een overnachting in het vlakbij gelegen Kumbhalgarh is een aanrader. zie voor meer info op onze website
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.