20 jaar Passaat

Chennai

De enorme omvang van Chennai (of Madras, zoals het voorheen heette) zal je misschien verbazen. Gedurende haar lange en bewogen geschiedenis van vissersdorp tot vierde stad van India heeft Chennai veel volkeren langs zien komen: Portugezen, Hollanders, Fransen en Engelsen hebben hier allen hun sporen achtergelaten. Maar ook de sporen van het Indiase verleden zijn hier volop te bwonderen. De levendige Kapaleeshwarar Tempel met een enorme vijver, is een leuke tempel om te bezoeken. Er zijn vele kleurrijke gopurams en vaak vele bezoekers. Daarnaast is het ook een tempel waar van alles gebeurd; mensen bidden er, bezoeken een priester, of de beelden die de tempel opsieren, krijgen een nieuwe lik verf.
Onder de vele getuigen van de koloniale tijd zijn het fort St.George en de verschillende oude kerken. Maar nu is Chennai met de hier gevestigde filmstudio’s en uitgeverijen vooral een bruisend centrum van de Tamilcultuur. De stad wordt door motorliefhebbers ook bezocht vanwege de hier gevestigde Enfieldfabrieken. Tegenwoordig doen steeds meer luchtvaartmaatschappijen Chennai aan en met de goede verbindingen naar de omliggende deelstaten is het een goed startpunt voor een rondreis door Zuid-India.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.