20 jaar Passaat

Jodhpur

Jodhpur, ook wel bekend als de blauwe stad, wordt gedomineerd door het imposante Meherengarh fort met zijn 10 kilometer lange verdedigingsmuur. Het fort wordt nog steeds bewoond door de Maharaja van Jodhpur. In het fort kun je de talloze paleis-appartementen bezoeken met een zeer goede en mooie collectie miniatuurschilderijen, muziekinstrumenten en kostuums. Het is een van de beste paleismusea van Rajasthan. De tour met de MP3 speler is hier werkelijk uitmuntend.

Rondom het oude centrum met zijn karakteristieke ’clock tower’ sta je opeens oog in oog met een koe op straat of raak je niet uitgegekeken in de sfeervolle bazaars, een mengeling van heilige koeien en vrouwen in kleurrijke sari’s.

Het uit roze zandsteen opgetrokken Umaid Bhawan is ook beslist en bezoek waard. Het immense paleis heeft een museum en een mooie tuin. Het is een enorm complex, waar je heerlijk een middag kunt ronddwalen.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.