20 jaar Passaat

Rohet

Rohet is een klein dorp, wat ongeveer 40km vanaf Jodhpur is. Het is een ideale plek als je een keer de drukte van de grote stad wilt ontvluchten. vanuit Rohet zijn er vele onontdekte dorpen om te bezoeken in de nabij omgeving, van o.a. Bishnoi. Deze stam heeft een bijzondere leefwijze ontwikkeld sinds de 15de eeuw. Ze hebben respect voor de natuur en de dieren. De excursies naar deze Bishnoi stam is tegenwoordig nogal gecommercialiseerd en matig interessant. Indien je enkel gaat om het zien van wildlife, dan heb je het prima naar je zin, maar verwacht geen ’kleurrijk’ Bishnoi te zien... dan zijn er andere plaatsen waar je beter naar toe kunt gaan. Plaatsen als Dariyawad, Daspan, Narlai en zijn veel betere alternatieven. Klik op hotels voor informatie over een aantrekkelijke paleisovernachting in Rohet.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.