20 jaar Passaat

Backwaters

Een boottrip over de magische backwaters van Kerala is voor vele het hoogtepunt van een reis in Zuid India en dat is niet zo verwonderlijk, daar het een schilderachtige regio is, waar je op een bijzondere manier het leven van alle dag aan je voorbij ziet trekken.
In dit laagland zijn langs de rivier en het meer een wirwar van kanalen en kanaaltjes ontstaan die de lokale bevolking als hun weg gebruiken. Er zijn hier geen dorpen, men woont in eenvoudige huisjes langs de kanalen en riveren. Er zijn hier dus nauwelijks gewone wegen, alleen waterwegen die door palmen en groene rijstvelden omgeven worden.
Tijdens je tocht(en) over en langs het water kom je echt van alles tegen. Je ziet mensen hun was doen, vissen, eenden hoeden, eten koken, de afwas doen, kinderen die in bad gaan, mensen op weg naar huis te voet of per boot en nog vele andere mooie uitzichten en tafreeltjes.
Het is een schilderachtig gebied, waar je nooit te lang kunt zijn. Rondvarend in een houseboat, kano of motorboot kan je dit unieke gebied verkennen.
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.