20 jaar Passaat

Narlai

De omgeving van Narlai wordt gedomineerd door een enorme monoliet en een aantal kleinere monolieten er omheen. De omgeving leent zich prima voor het maken van mooie wandelingen over het omliggende platteland en het nabij gelegen pittoresque meer.
Door de vreemd gevormde rotsen en monolieten en het landelijke karakter van de omgeving, is het hier zeer mooi wandelen of paardrijden. Rondom het meer kom je vele verschillende vogels tegen. Onderweg kan je ook nog een aantal oude cenotaps zien van oude heersers en een zeer mooie stepwell ( waterput met trappen naar beneden)

In het rustige en vriendelijke Narlai zelf zijn meer dan 350 tempels en gezien de grote van Narlai, zijn er dus bijna meer tempels dan huizen. Gevolg is dat Narlai een sfeervolle plek is met leuke straatjes.
Wie wil kan via vele treden en tempels het pad naar boven volgen en op de top van de monoliet genieten van het uitzicht over het platteland rondom.
Mensen zijn er erg aardig en open en niet gewend aan toeristen, wat gezien het landschap en het mooie paleis aan de voet van de monoliet, vreemd genoemd mag worden. (mooie) Foto’s van de kleurrijke en traditionele bevolking maken, is hier geen enkel probleem. Vooral het marktje onderweg nabij Narlai is er een waar je foto’s blijf maken.
Lees meer

Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.