20 jaar Passaat

Aluva

Dit dorpje langs de Periyarrivier ligt in een schitterende groene omgeving tussen de vele plantages in de omgeving nabij Kochin. Sterker nog, het dorp bestaat voornamelijk uit plantages waar de eigenaren hun huis tussen de bomen hebben gebouwd, wat het dorp daardoor bijzonder groen maakt.
Veel huizen zijn traditionele keralastijl huizen, die soms honderden jaren oud zijn. In een dergelijk huis overnacht je ook. Het behoort tot een traditionele brahma caste hindu-familie, waar je tijdens je verblijf deelgenoot bent van het gezin. Voor meer informatie, zie onder de knop ’hotels’. Erg leuk om mee te maken, aanrader!

Het dorp zelf leent zich prima om zelf rond te wandelen over de prachtige landerijen. Het is hier onvoorstelbaar groen en weelderig. Een wandeling naar de rivier brengt je langs vele verschillende plantages zoals rubber, bananen, jackfruit, peper,kokosnoten en dergelijk. De uitzichten op de rivier zijn prachtig en het is een mooie plek om van de rust, de natuur en de sfeer van het platteland te genieten.
Dit dorpje, vlakbij bij Kochin en de luchthaven van Kochin is een ideale plek om het traditionele leven op het platteland van Kerala mee te maken. Geen bedelaars, geen schreeuwende riksja-drivers, geen opdringerige verkopers en geen jengelde kinderen die een pen van je willen. Nee niets van dat alles. Gewoon rust, stilte, groen, fluitende vogeltjes, vriendelijke mensen, een eenvoudige tempel en heel veel landerijen met allerlei kruiden en specerijen langs een mooie rivier. 
Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.