20 jaar Passaat

Agra

Agra is natuurlijk wereldberoemd door de Taj Mahal. Het is ongetwijfeld een van de mooiste bouwwerken ter wereld, geheel uitgevoerd in marmer met prachtige details en decoraties.
Je moet er beslist meer dan één keer heen gaan. De Taj Mahal lijkt van kleur te veranderen, als de dag voorbij gaat. Vroeg in de ochtend of bij ondergaande zon, zijn de mooiste momenten en is het een betoverend schouwspel.
In Agra is nog meer te zien dan enkel de Taj Mahal. Vlakbij de Taj Mahal vind je het indrukwekkende Rode Fort en de graftombe van Itimad ud Daulah, die de voorloper is van de Taj Mahal.

 

Lees meer

Bekijk de slideshow(s)


Volgende logische keuze

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Volgende logische keuze (kaartweergave)

Vanuit deze plaats kunt u makkelijk reizen naar:Mijn reisplan

Filter

  • Actief  • Algemeen

  • Cultuur
  • Natuur / LandschappenOver Passaat

Onze filosofie is simpel; "geen mens is hetzelfde, dus geen reis kan hetzelfde zijn." Al sinds 1998 organiseren we daarom reizen 100% op maat en hebben door de jaren heen zeer veel kennis en goede contacten opgebouwd om dat waar te maken. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale reis en dat werkt vaak inspirerend voor zowel jou als voor ons. We hebben nog nooit twee keer dezelfde reis georganiseerd en dat willen we graag zo houden; echt op maat!

We werken volgens het principe: "een complete reis voor een complete prijs." Je zult op onze site daarom geen supergoedkope prijzen vinden, waar je dan vervolgens allerlei zaken nog bij moet optellen voordat je tot een uiteindelijke totaalprijs komt. We informeren je ook compleet, heldere informatie wat is inbegrepen en in welke hotels je verblijft; Je weet wat je boekt bij ons. Dat lijkt ons een vanzelfsprekende en prettige manier van samenwerken met je.

Volg ons ook op Instragram.

Calamiteitenfonds SGR ANVR 20 jaar Passaat

Selectie toegevoegd aan uw reisplan.

Bel mij terug

* Velden met een * zijn verplicht.

Verstuur reisplan

* Velden met een * zijn verplicht.

RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.